Unghundskurs

 "UNGHUNDSKURS mix"                          
- vardagslydnad med inslag av "valpagility" och trix!


En kurs för dig som vill ha coachning i träningen med din unga hund. Nya utmaningar kommer när valp blir äldre och omvärlden lockar… Under denna kurs får du coachning och tips i träningen, med fokus på samarbete mellan dig och din hund.

Kursen innehåller grundövningar i vardagslydnad på ett roligt sätt med inslag av "valp-agility" och trix, där vi tränar unghundens fokus och koncentration, impulskontroll och kroppsmedvetenhet.
Lekfulla övningar som både ökar självförtroendet och hundens lust att samarbeta med sin människa. Träning i följsamhet, stadga och kontakt ingår i kursens övningar, med fokus på samarbete och glädje!
 
Kursen passar både dig som vill ha en rolig stund med din hund, och dig som vill grunda för kommande hundsporter.
Vi använder såklart positiva, belöningsbaserade metoder.

Förkunskaper: valpkurs eller motsvarande kunskaper. Hunden behöver klara av att andra hundar finns i träningshallen. Det är en fördel om hunden tycker om belöningar med godis och leksaker.    

Datum: start 27 november, följande datum 4/12, 11/12 + 18/12 - 23
Tid: måndagar kl 16-17

Hundens ålder: från ca 6 månader- 1,5 år
Instruktör: Christel Kurén
Antal ggr: 4
Antal deltagare: max 6 st
Kursavgift: 2100kr 
Plats: Hundhallen Haninge (vid Vega, lätt att ta sig dit både med bil eller kommunalt). En stor och välutrustad inomhusträningshall med gott om utrymme, det är lätt att hålla anpassat avstånd till varandra.

Välkomna! Kursen är full, välkomna med intresseanmälan till kommande kurs!
 
Lekfullt lärande till glädje för hund och människa