Tävlingslydnad- en kul lek!

Tävlingsinriktade lydnadskurser med fokus på samarbete och glädje.
Här tränar vi hundens färdigheter i fina detaljer, moment och helhet, samt förarens uppgifter och mål.

Vi använder oss av lekfull träning och tränar med positiva, belöningsbaserade metoder, som får hunden att känna sig som en stjärna och som förmedlar en känsla av att tävlingslydnad är en kul lek!

Tävlingslydnad,     
startklass- klass1                                    
Tävlingsinriktad kurs för dig som vill ha coachning i din träning av tävlingslydnad. Vi fokuserar på momenten i Startklass- klass 1.

Vi använder oss av lekfull träning som bygger på att hund och förare har kul tillsammans, och tränar med positiva, belöningsbaserade metoder som får hunden att känna sig som en stjärna och förmedlar en känsla av att tävlingslydnad är en kul lek!

Kursen innehåller teori och praktisk träning, inlärning och momentträning, samt tävlingsträning med fokus på samarbete och glädje.  
Träning på individuell nivå. Vi varvar träning med fler ekipage samtidigt, med träning en i taget. Det ger fin möjlighet att lära av varandras träning.

Förkunskapskrav: Valpkurs eller motsvarande kunskaper. Hunden behöver klara av att träna när andra hundar finns i träningshallen. Det är bra om hunden tycker om belöningar med godis och leksak.

Instruktör: Christel Kurén
Antal gånger:  
Antal deltagare: Max 6 st

Tid:  
Datum:  
Plats: 
Varmt Välkomna!

Tävlingslydnad-
en kurs med coachning på individuell nivå.

Tävlingsinriktad kurs för dig som vill ha coachning i din lydnadsträning för att utvecklas tillsammans med hunden.  

Kursen innehåller teori och praktisk momentträning, tävlingsträning med fokus på samarbete, attityd och känsla, samt förarens uppgifter och mål. 
 
Instruktör: Christel Kurén
Antal gånger:  
Antal deltagare:  
Tid:  
Datum:  
Plats:  
Kursavgift: 

 Välkomna med intresseanmälan!