Tävlingslydnad- en kul lek!
Tävlingsinriktade lydnadskurser

Tävlingsinriktade lydnadskurser med fokus på samarbete och glädje.
Här tränar vi hundens färdigheter i fina detaljer, moment och helhet, samt förarens uppgifter och mål.

Vi använder oss av lekfull träning och tränar med positiva, belöningsbaserade metoder, som får hunden att känna sig som en stjärna och som förmedlar en känsla av att tävlingslydnad är en kul lek!

Tävlingslydnad-en kul lek!
startklass - klass 1                           
Tävlingsinriktad kurs på individuell nivå för dig som vill ha coachning i din träning av tävlingslydnad. 

Vi använder oss av lekfull träning som bygger på att hund och förare har kul tillsammans, och tränar med positiva, belöningsbaserade metoder som förmedlar känslan av att tävlingslydnad är en kul lek och får hunden att känna sig som en stjärna!

Kursen innehåller teori och praktisk träning, inlärning och momentträning av momenten som ingår i Startklass resp Klass 1, samt tävlingsträning dvs att träna koncentration, uthållighet och länka samman moment till en helhet, med fokus på samarbete och glädje. 

Förkunskapskrav: Valpkurs eller motsvarande kunskaper. Hunden behöver klara av att träna när andra hundar finns i träningshallen. Det är bra om hunden tycker om belöningar med godis och leksak.

Instruktör: Christel Kurén
Antal gånger: 5ggr
Antal deltagare: Max 6 st
Tid:  torsdagar 17.30-19.00
Datum: Start 31/3, följande datum 7, 21, 28 april samt 12/5.
Kursavgift: 2500 kr
Plats: Hundhallen Haninge (vid Vega, lätt att ta sig dit både med bil eller kommunalt). En stor och välutrustad inomhusträningshall med gott om utrymme, det är lätt att hålla anpassat avstånd till varandra.

Varmt Välkomna!